Κουφώματα αλουμινίου ποιότητος Domitechnica

Σας ενδιαφέρει η ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση στο ακίνητο σας, θέλετε να ενημερωθείτε για την ανακαίνιση με ενεργειακά κουφώματα και να δείτε πως ταιριάζουν στο δικό σας χώρο από το τμήμα σχεδιασμού μας? θέλετε να δείτε με κοστολόγηση ακριβείας την οικονομικότερη προσφορά κόστους απόδοσης? θέλετε να μάθετε σε πόσες ημέρες θα σας παραδώσουμε το έργο αυτό? Για όλες αυτές τις απορίες σας είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις απαντήσεις μας. Με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και με σεβασμό στην εμπιστοσύνης σας.

Τα οφέλη

Τα οφέλη μιας συνάντησης μαζί μας θα τα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή, περισσότερο από 2 δεκαετίες τοποθετούμε κουφώματα μας στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις ανάγκες σας επιδιώκοντας την καλύτερη λειτουργικότητα του χώρου με στόχο να δώσουμε ποιότητα ζωής στο ακίνητο σας.

Οι τομείς

Ολική ή μερική ανακαίνιση, σας προτείνουμε οικονομικές ποιοτικές προτάσεις για κάθε μορφή και έκταση χρήσης αλουμινένιων κουφωμάτων, περιλαμβάνοντας αναδιαμόρφωση λειτουργίας χώρων όπως αίθρια, θερμοκήπια, επανασχεδιασμό της Κουζίνας, της τοποθέτησης θυρών ασφαλείας και πυρασφαλείας, τις ηχομονώσεις, θερμομονώσεις τις ενδεχόμενες κατεδαφίσεις που θα χρειασθούν, τη μεταφορά των μπαζών από τα παλιά κουφώματα, καθώς και μελέτες για τα επιδοτούμενα προγράμματα από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ 2021».

 

 

Επικοινωνήστε να μιλήσουμε για τα δικά σας κουφώματα Αλουμινίου

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για άμεση απάντηση

Η διεύθυνση μας είναι:

Ηρακλέους 31, Καλλιθέα,
Αθήνα 17671

ydravlikos υδραυλικός αποκατάσταση ανακαίνιση

Τηλέφωνα 2155106805, 6906694443

Email info@domitechnica.eu, texnikesergasiesxatzis@gmail.com

Για αναζήτηση εργασίας

Για αναζήτηση εργασίας