Μεταλλικές Κατασκευές που ολοκληρώνουν το ακίνητό σας

Η ποιότητα μιας οικοδομής κρίνεται στις λεπτομέρειες, μεταλλικές κατασκευές σχεδιασμένες με πλαστικότητα προσθέτουν ασφάλεια, κορυφαία αντοχή, αισθητική και λειτουργικότητα ενώ ταυτόχρονα αποθαρρύνουν διαρρήξεις. Με φυσική αντοχή στο χρόνο οι μεταλλικές μας κατασκευές θέλουν ελάχιστη συντήρηση για να υπάρχουν σαν λειτουργικά μέρη σε ένα ακίνητο και η καλή τους κατασκευή προσθέτει αξία στο ακίνητο σας.

Τα οφέλη

Τα οφέλη μιας συνάντησης μαζί μας θα τα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή, περισσότερο από 2 δεκαετίες αναπτύσσουμε ποικιλοτρόπως μεταλλικές κατασκευές στις οικοδομικές μας κατασκευές σε ακίνητα στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Ανάλογα με την χρήση της κάθε κατασκευής χρησιμοποιούμε ένα πλήθος από μέταλλα επιδιώκοντας την λειτουργικότητα την ασφάλεια και την αισθητική που επιθυμείτε με χρήση μασίφ μετάλλων, ανοξείδωτων και επεξεργασία με αμμοβολή και ηλεκτροστατικές βαφές.

Οι τομείς

Μεταλλικές κατασκευές για οικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, βίλες, μελέτες και εγκαταστάσεις ειδικών κατασκευών ασφαλείας και πυρασφάλειας ξενοδοχείων και καταστημάτων, αναπαλαίωση και συντήρηση σε μεταλλικές σκάλες υπόστεγα, κάγκελα, καγκελόπορτες και γενικά οξειδωμένες κατασκευές. Είμαστε σε καθεστώς πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

 

 

Ποιά μεταλλική κατασκευή σας ενδιαφέρει

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία μαζί σας

Η διεύθυνση μας είναι:

Ηρακλέους 31, Καλλιθέα,
Αθήνα 17671

ydravlikos υδραυλικός αποκατάσταση ανακαίνιση

Τηλέφωνα 2155106805, 6906694443

Email info@domitechnica.eu, texnikesergasiesxatzis@gmail.com

Για αναζήτηση εργασίας

Για αναζήτηση εργασίας