Γυψοσανίδες Τοποθέτηση & Κατασκευές

Οι γυψοσανίδες που χρησιμοποιούνται σε ένα ακίνητο διακρίνονται σε πολλές κατηγορίες και ποιότητες. Κυρίως οι χρήσεις αφορούν τις Ψευδοροφές, τα Εσωτερικά χωρίσματα, τον κρυφό φωτισμό και επεκτείνονται σε Ειδικές κατασκευές, Βιβλιοθήκες, Ράφια και πολυεπίπεδες επιφάνειες, Reception και χώροι υποδοχής αλλά και ως ένας τρόπος να κρυφτούν καλωδιώσεις, αεραγωγοί. κ.α. προσφέροντας Ηχομόνωση, υγρομόνωση, θερμομόνωση, και πυρασφάλεια. Οι γυψοσανίδες που χρησιμοποιούμαι έχουν κατασκευασθεί από υλικά μη τοξικά, μη καρκινογόνα, αντιαλλεργικά, δημιουργώντας ένα υγιές μικροκλίμα στο ακίνητο σας.

Τα οφέλη

θα τα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή, καθότι περισσότερο από 2 δεκαετίες ασχολούμεθα με τις ανακαινίσεις σε ακίνητα στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Επιλέγουμε υλικά από Διεθνείς κατασκευαστές για εγγυημένη ποιότητα και αποτελέσματα.

Ξηρά Δόμηση

Οι γυψοσανίδες στη Domitechnica είναι υψηλών προδιαγραφών και η αποτελεσματική τους χρήση από τα συνεργεία μας προϋποθέτει διαρκή μας ενημέρωση και εκπαίδευση για τη χρήση της στην σύγχρονη Δόμηση. Υπάρχει ένα πλήθος από επιλογές ανάλογα με τη χρήση και το αποτέλεσμα που θέλετε, όπως Γυψοσανίδες για ειδικούς χώρους όπως τα Νοσοκομεία ακτινοπροστασίας, γυψοσανίδες Νανοτεχνολογίας, για ηχομόνωση, υγρομόνωση, για εξωτερική χρήση, με τις προδιαγραφές DIN 18180 σε σταθερό πλάτος 1,20 m. με μήκος από 2,00 έως 3,00 m και το πάχος τους από 6,5 έως 25 mm. Είμαστε σε καθεστώς πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

 

 

Τι τύπος Γυψοσανίδας σας ενδιαφέρει ;

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία μαζί σας

Η διεύθυνση μας είναι:

Ηρακλέους 31, Καλλιθέα,
Αθήνα 17671

Γυψοσανίδες ανακαίνιση

Τηλέφωνα 2155106805, 6906694443

Email info@domitechnica.eu, texnikesergasiesxatzis@gmail.com

Για αναζήτηση εργασίας

Για αναζήτηση εργασίας