Ηλεκτρολογικές εργασίες με ασφάλεια και υπευθυνότητα

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ένα ζωτικό σημείο λειτουργικότητας για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Οφείλει να καλύπτει με επάρκεια και ασφάλεια τα φορτία και πρέπει να είναι σχεδιασμένο με πρόβλεψη στις μελλοντικές ενεργειακές ανάγκες αλλά και έτοιμο για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, να έχει προσανατολισμό για χρήση εναλλακτικών μορφών ενέργειας όπως το φυσικό αέριο και την αιολική ενέργεια, να προτείνει σωστά και να καλύπτει της ανάγκες που ενδεχομένως να μην έχετε υπολογίσει ότι θα υποστηρίξει μία κατοικία ή ένας επαγγελματικός χώρος στο άμεσο μέλλον. Σημαίνει διαρκή ενημέρωση επιμόρφωση για εμάς ώστε να είμαστε σε θέση να έχουμε τον καλύτερο σχεδιασμό σε κάθε περίπτωση σας.

Τα οφέλη

Τα οφέλη μιας συνάντησης μαζί μας θα τα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή, περισσότερο από 2 δεκαετίες αναπτύσσουμε τις δράσεις μας στις ηλεκτροδοτήσεις ακίνητων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας επιδιώκοντας την λειτουργικότητα που θέλετε να καλύψετε, την ασφάλεια και τις προδιαγραφές για μελλοντικές αναβαθμίσεις αλλά και την είσοδο σας σε νέες υπηρεσίες SMART HOME.

Οι τομείς

Ηλεκτρολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις οικιών, διαμερισμάτων, εξοχικών κατοικιών και ηλεκτρολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις Επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων, την κατάσταση των Γειώσεων, την αναβάθμιση παλαιών εγκαταστάσεων Δομημένης καλωδίωσης με συστήματα Ασύρματης σύνδεσης και εκδόσεις Πιστοποιητικού ΔΕΗ (ΥΔΕ) (Ν. 4483/65). Είμαστε σε καθεστώς πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

 

 

Ποιά ηλεκτρολογική εργασία σας ενδιαφέρει

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία μαζί σας

Η διεύθυνση μας είναι:

Ηρακλέους 31, Καλλιθέα,
Αθήνα 17671

ydravlikos υδραυλικός αποκατάσταση ανακαίνιση

Τηλέφωνα 2155106805, 6906694443

Email info@domitechnica.eu, texnikesergasiesxatzis@gmail.com

Για αναζήτηση εργασίας

Για αναζήτηση εργασίας