Εργασίες που "ντύνουν" την επένδυση σας

Τα πλακάκια σε κάθε ακίνητο, είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο της τοιχοποιίας και του δαπέδου, είναι από τα πιο ζωτικά στοιχεία της εμφάνισης και της υγιεινής ενώ ταυτόχρονα καθορίζει την λειτουργική, αισθητική και εμπορική του αξία.

Τα οφέλη

Τα οφέλη μιας συνάντησης μαζί μας θα τα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή, περισσότερο από 2 δεκαετίες τοποθετούμε κάθε τύπου και ποιότητας πλακίδια στις οικοδομικές μας κατασκευές στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Αναλαμβάνουμε επιδιώκοντας το αποτέλεσμα που θέλετε για το ακίνητο σας με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, κατάλληλη προεργασία σύμφωνα με τις προδιαγραφές αλλά και τον τρόπο τοποθέτησης που προβλέπει ο κάθε τύπος πλακιδίου.

Οι τομείς

Εφαρμογές τοποθέτησης σε όλες τις κατασκευές και σε όλα τα είδη τοιχοποιίας για οικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, μελέτες και εγκαταστάσεις ειδικών κατασκευών Επαγγελματικών χώρων ξενοδοχείων και καταστημάτων, εξωτερικού χώρου με υψηλό βαθμό καταπόνησης αντιολισθητικά σε σκάλες και δάπεδα. Σε επίπεδο μερικής αποκατάστασης διορθώνουμε κακοτεχνίες, αφαιρούμε το θάμπωμα, ενισχύουμε τους αρμούς και όπου επιβάλεται το υπόστρωμα. Είμαστε σε καθεστώς πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

 

 

Τι θα θέλατε να κάνουμε στα δικά σας πλακάκια

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία μαζί σας

Η διεύθυνση μας είναι:

Ηρακλέους 31, Καλλιθέα,
Αθήνα 17671

ydravlikos υδραυλικός αποκατάσταση ανακαίνιση

Τηλέφωνα 2155106805, 6906694443

Email info@domitechnica.eu, texnikesergasiesxatzis@gmail.com

Για αναζήτηση εργασίας

Για αναζήτηση εργασίας