Χρώμα στο ακίνητό σας

Η βαφές που χρησιμοποιούνται σε ένα ακίνητο διακρίνονται σε πολλές κατηγορίες και ποιότητες. Σύμφωνα με την πολυετή μας εμπειρία 2 (δύο) είναι οι βασικοί λόγοι που θα μας βοηθήσουν ως Domitechnica* να επιλέξουμε είναι: 1. κατάλληλη για χρήση ή να είναι 2. ακατάλληλη για χρήση. Οτιδήποτε δίνει χρώμα σε μία επιφάνεια δεν αρκεί για να τη χαρακτηρίσει κατάλληλη. Βασικά θα πρέπει να έχει κατασκευασθεί από υλικά μη τοξικά, μη καρκινογόνα, αντιαλλεργικά, που να ανταποκρίνονται στο μικροκλίμα του κάθε ακινήτου, σύμφωνα με τον αερισμό και τον προσανατολισμό του. Είναι σχετικά αδύνατον ένας ιδιώτης, ή ένας ερασιτέχνης βαφέας να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Αν όμως σκεφθούμε ότι μπορεί ένας χώρος να φιλοξενεί βρέφη, παιδιά ή υπερήλικες ή από άτομα με ευαισθησία σε θέματα υγείας τότε οφείλουμε να στραφούμε σε επαγγελματίες*.

Τα οφέλη

θα τα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή, καθότι περισσότερο από 2 δεκαετίες ασχολούμεθα με τις βαφές σε ακίνητα στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Επιλέγουμε υλικά από έγκριτους κατασκευαστές χρωμάτων για εγγυημένη ποιότητα και αποτελέσματα.

Οι τομείς

Βαφές σε οικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, βίλες, βαφές μεγάλων επιφανειών με σκαλωσιές για πολυκατοικίες και συγκροτήματα. Είμαστε σε καθεστώς πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

 

 

Τι σας ενδιαφέρει να βάψετε

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για άμεση επικοινωνία μαζί σας

Η διεύθυνση μας είναι:

Ηρακλέους 31, Καλλιθέα,
Αθήνα 17671

ydravlikos υδραυλικός αποκατάσταση ανακαίνιση

Τηλέφωνα 2155106805, 6906694443

Email info@domitechnica.eu, texnikesergasiesxatzis@gmail.com

Για αναζήτηση εργασίας

Για αναζήτηση εργασίας